Бог тебе чекає! Де?

Бог тебе чекає! Де?

Жінка захоплена прийшла з храму і оповіла, що була зворушена словами проповідника, який відкрив їй досі не знане. Священик роз’яснив, що Ісус прийшов на землю, щоб нас наблизити до Бога, щоб кожен відчув присутність Бога повсюди і особливо у своєму серці. Тобто Бога можемо зустріти не тільки в храмі, чи в іншому святому місці, а ще й у своєму серці. Адже ми можемо стати храмом Духа Святого.

Кажучи правду, блискучі очі і красномовні слова справили враження на сім’ю, але щось ніхто до кінця так і не зрозумів головної думки. Жінка це запримітила і махнула байдуже рукою: хіба їм поясниш, до церкви ж так часто не ходять …

Всі стали до столу на молитву, як це за звичаєм робили на недільний обід.

Пролунали перші слова молитви. Жінка підвела свої молитовні очі вгору і тут же відчула, як маленька дитина посмикала її за руку. Мама із незадоволенням, бо перервалась молитва, опустила свої очі і глянула на дитя, немов “що там сталось?”

Дівчинка усміхнулась і показала пальчиком на серце.

Пролунали останні слова і дитячий голос нарешті вирвався на волю: “Маа, а чому, коли ти звернулась до Бога, то шукала Його на небі? Ти ж сама казала, що Він чекає на Тебе у твоєму серці.”

Інколи говоримо цінні скарби іншим, при цьому забуваючи про себе самих.
Насправді перед тим, як Бог тебе посилає до інших, спочатку Він говорить до тебе.
Ти чуєш?
– До Тебе!


p.s. простіть… говорить до мене… так так .. до мене …

Опубліковано у Дорога віри. Додати до закладок постійне посилання.