Притча про двох коней

Світлина від †_Ісус - дорога, істина і життя_†.

На полі паслося двоє коней .

Здалеку здавалося, що це звичайні і нічим не примітні коні, проте очі одного з них були незрячими.

Господар не відвів його на бійню, а дбав про нещасного. До вуздечки другого коня був прив’язаний дзвоник . Сліпий кінь чув його побрязкування і, завжди знаючи, де був його товариш, ішов за ним. А другий кінь наглядав за незрячим і не йшов далеко, щоб той міг чути дзвіночок. Повертаючись із пасовища, він час від часу зупинявся, озирався назад, перевіряючи, чи не відстав його друг.

📖 Ось так і Бог, як господар цих коней, не відмовляється від нас тільки тому, що ми недосконалі і в нас є проблеми. Він з нами і посилає нам інших людей, щоб вони допомогли, коли ми того потребуємо. Іноді ми, як і сліпий кінь, ведені тоненьким звуком дзвіночка тих, кого Бог привів у наше життя. Деколи ми ті, кому Бог вклав дзвіночок у руки, щоб ми вели за собою інших.

Будьмо добрими, завжди пам’ятаючи про людей, які поруч із нами потребують підтримки. Зрозуміймо, що і ми завжди маємо можливість прислухатися до дзвоника в руках тих, хто готовий нам допомогти. Господь відповідає на наші благання через людей, будьмо готовими стати тими людьми.

Опубліковано у Дорога віри. Додати до закладок постійне посилання.