Для всіх, кому важко у житті (Духовне)

«Усяку журбу вашу покладіть на нього, бо він піклується про вас» (І Петр. 5:7).

Немає кращого методу розвіяти смуток та печаль, як пізнання того, що Господь, Творець всього видимого та невидимо, піклується про всіх нас. Ми ж, християни, повинні скріплювати свою віру в Господа, не забуваючи турбуватися про вічне життя та спасіння власної душі, а не про другорядні маловажливі речі.

Так, нам буває досить важко, ми падаємо під вагою власних проблем, повсякденні справи захлинають нас і ми забуваємо про Бога, забуваємо, що Він може все. Те, що видається для нас непосильним тягарем, для Нього тільки пилинка на шальках ваги. Для нас, християн, не повинно бути нічого кращого, аніж віддатися в Його руки, ми не повинні знати нічого, аніж Його святу волю.

Інколи нам може видатися, що Господь забув про нас, нам може забракнути терпіння в молитві. Проте слід пам’ятати, що Той, Хто годує небесне птаство, неодмінно пам’ятає і про кожного із нас. Нас не слід втрачати надії, не слід впадати в зневіру. Ми маємо твердо вірити, міцно стояти серед різноманітних бурь та тривог, надіючись тільки на Господа.

В нас є Той, Хто повсякчас піклується про нас, Його очі вдивляються в наші серця та душі, Його серце стискається від болю через наші гріхи, Його всемогутня рука завжди простягнута та готова прийди нам на допомогу. З таким міцним захистом через найчорніші хмари проб’ється Його милосердя, замість непроглядної темряви настане світанок. Він прагне заспокоїти кожного із нас, перев’язати на вилікувати наші рани, зцілити розбите серце.

Чи будуть поруч із нами труднощі та переживання – завжди надіймося на Його милосердя. Вірмо, що Він любить кожного із нас – і в хвилини випробувань, і в миті щастя та радості. Яке б щасливе та спокійне не було у нас життя, всі свої турботи покладаймо на Господа.

Він завжди готовий нести наші тягарі. Нам слід перестати турбуватися та довірити своє життя тільки Йому одному, нашому люблячому Творцю.

Не турбуймося ні про що, але завжди в молитві щиро розкриваймо перед Ним свої бажання та прагнення. Тоді Божий мир огорне наше життя, освітить наші душі та зцілить всі наші зранені та зболені серця.

Опубліковано у Дорога віри. Додати до закладок постійне посилання.