Прагніть краси (11 березня)

Вбирайте красу з кожної квітки і радість з пісні птахів і барви квіток.

Упивайтеся красою повітря і барви. Я з вами. Коли Я хотів висловити прегарну думку, то сотворив чарівну квітку. Я сказав вам. Думайте.

Коли Я хочу явити людині те, хто такий Я – хто є Мій Отець, – то прагну показати дуже чудову людину. Думайте про себе як про вираження Моїх якостей, достоту, як чарівна квітка є вираженням Моїх думок, і ви в усьому – у духовній красі, у силі думки, у здоров’ї, в одежі – будете якомога більше більше прагнути бути якнайдосконалішим вираженням для Мене.

Убирайте в себе красу. Тільки-но краса квітки чи дерева закарбується у вашій душі, вона залишає в ній образ, що відображається у ваших діях. Пам’ятайте, що ніколи думка про гріх і страждання, про чимраз ближчий глум і розп’яття, ніколи не заступала Мені красу квіток.

Шукайте краси і радости в навколишньому світі. Дивіться на квітку, поки її краса не стане часточкою самої вашої душі. І ви повернете її світові у вигляді усмішки, люблячого слова, доброї думки чи молитви.

Слухайте пташку. Так наче ця пісня – послання від Мого Отця. Нехай вона зануриться у вашу душу. І вона також повернеться до світу тими самими способами, про які Я казав. Смійтеся більше, смійтеся часто. Любіть більше. Я з вами. Я ваш Господь.

Небеса оповідають славу Божу, діло рук Його проголошує твердь небесна (Псалми 19, 2).

Із книги «Бог кличе тебе. Поради на щодень».

Опубліковано у Дорога віри. Додати до закладок постійне посилання.